Despre noi

Mechatronics Innovation Center dezvoltă componente sau echipamente complexe pentru clienții din domeniul tehnologiei medicale de vârf. Proiectăm și implementăm soluții individuale împreună cu partenerul nostru cu sediul în Germania, Seleon GmbH (www.seleon.de). Competențele noastre cheie ne permit să integrăm module mecanice, electronice, firmware and software în sisteme mecatronice.

Cu ajutorul echipei noastre de specialiști formată din ingineri, programatori și consultanți, fiecare dintre proiectele noastre reafirmă ambiția noastră de a găsi soluții inovative si de a ne sprijini partenerii pentru a avea succes.

Mechatronics Innovation Center este înfiinţată şi condusă de ing. Mihai Murgulescu, MSc, cu o experienţă de peste douăzeci de ani în tehnica medicală de vârf. Ariile sale de expertiză sunt în managementul proiectelor, în marketing şi business development pe pieţe externe şi în R&D în tehnica medicală (vezi profilul profesional complet pe www.linkedin.com sau www.xing.de). Mechatronics Innovation Center continuă activitatea firmei Pausch Innovation Center, înfiinţată în februarie 2009 ca birou de proiectare independent în Iaşi. Echipa tânără şi ambiţioasă a lucrat, timp de trei ani, în strânsă colaborare cu inginerii experimentaţi din departamentul de cercetare şi proiectare din Erlangen. De la înfiinţare, portofoliul companiei a crescut semnificativ si numeroase proiecte naţionale şi internaţionale s-au desfăşurat deja cu succes.